Old Ostrołęka - Ostrołecka grupa miłośników i właścicieli zabytkowych pojazdów.
Witam jestem tu nowy.Niedawno kupiłem Fiata 126p el TOWN z 1998 roku za kwotę 380zł.Autem jeździł pewien pan na ryby.Był on brudny i stał parę lat w garażu a potem pod drzewem.Maluch po zakupie, w ciągu 2 dni wyglądał dużo lepiej.Pierwsze co to go umyłem.Następnie było odkurzanie.Na fotelach były brzydkie i brudne pokrowce które wywaliłem z niego.Pod pokrowcami była niezniszczona skaia.Na kołach były trzy kołpaki i jeden od FL'a.Założyłem mu Aluminiowe Felgi.Potem była polerka na mokro G3.Zderzaki czarnidłem.Mycie silnika.Robiłem przy nim jeszcze dużo rzeczy ale nie chce mi się już tego wypisywać.
Do wyposażenia dodałem mu:
-Niklowaną Końcówka tłumika(ładniej pracuje silnik)
-Nowe Radio CD Sony
-Aluminiowe nakładki na pedały
-Przyciemniane szyby
-Termometr
-Półka z głośnikami
-Alu Felgi
-Opony przód 155/70 , tył 145/80
-Fotele lotnicze Inter Groclin
-Nowy seryjny tłumik
-Skórzana gałka
-Halogeny
Fiacik posiada jeszcze nowe,nigdy nie używane koło zapasowe,książki serwisowe i oryginalny komplet kluczy.Posiada jeszcze fabryczne plomby na silniku.Posiadał tylko dwa ogniska korozji już ich nie ma.Podłoga i progi po remoncie.
KOLOR nr.147 ERCOLANO
ZDJĘCIA JAK GO KUPIŁEM:
Aktualne zdjęcia:
Radio CD Sony:
Oryginalne Plomby na silniku:
Podłoga po naprawie i konserwacji:
Dodatki:
Nowe wycieraczki KAGER
Silnik:
Licznik:
Koło zapasowe,kierownica i książki serwisowe:
Oświetlenie wnętrza LED:
Założyłem też chlapacze na przód gdyż śniegi niedługo a blachy mi trochę szkoda a wiadomo jak to bywa w elegancie Opony zimowe już są więc na zimę jest już przygotowany
Oto kilka fotek z wymiany filtru i rozrządu:
[/url [url=http://imageshack.us/photo/my-images/97/zdjcie0273i.jpg/]
Została założona Sportowa Kierownica Personal i naklejki Abarth
Skórzana gałka :
Ostatnio edytowany przez HuBeRt (2012-01-17 09:27:33)